ANSÖKAN TEAM ASPIRING CHAMPION


- Bli en del av "Aspiring Champion" Teamet -


Är du en uppåtgående stjärna inom ridsporten? Söker du juridisk expertis och stöd för att navigera i hästvärldens komplexa juridik? Välkommen till "Aspiring Champion" – ett unikt program från vår advokatfirma som är specialiserade inom hästjuridik

Vad vi erbjuder:

  • Juridisk expertis: Oavsett om det gäller köp och försäljning av hästar, utformning av samarbets- och sponsorsavtal, eller andra juridiska frågor, är vårt team här för att stödja dig.
  • Personlig utveckling: Vi tror på att investera i dina drömmar och mål. Som en del av vårt team får du tillgång till vår kunskap och resurser för att hjälpa dig att nå nya höjder.
  • Nätverksmöjligheter: Med vår närvaro på prestigefulla evenemang som Göteborgs Horse Show, öppnar vi dörrar till nya möjligheter och viktiga kontakter inom ridsportens värld.


Hur Du ansöker:

Just nu är ansökan stängd och vi har tagit in de första medlemmarna för denna omgång.

För dig som inte lyckades ansöka denna gång, var vänlig håll utkik för framtida möjligheter. Vi ser fram emot att fortsätta bygga vår gemenskap och välkomna nya medlemmar i framtiden. Tack för visat stöd och intresse!

Götabergsgatan 28 A, 411 34 Göteborg